Current View
Citation link:
Title:
Methods for the determination of uranium in water and food : abstract of dissertation for awarding of the degree of Doctor of Philosophy in the professional field 4.2 Chemical Sciences (Analytical Chemistry)
 
Creator:
Georgiev, Valentin Georgiev; Karadzova, Irina Bogdanova научен ръководител; Dakova, Ivanka Grigorova научен ръководител
 
Date:
2024 [issued] 2024.
 
Description:
Електронно копие София Университетска библиотека "Св. Климент Охридски" 2024
 
Subject:
Спектрален анализ методи
 
*** *** ***
 
001:
001225777
 
040:
BG-SoUL
 
041:
eng
 
100:
Georgiev, Valentin Georgiev
 
245:
Methods for the determination of uranium in water and food :| abstract of dissertation for awarding of the degree of Doctor of Philosophy in the professional field 4.2 Chemical Sciences (Analytical Chemistry)
 
256:
Характеристика на файл (1 PDF файл : 1.124 MB)
 
260:
Sofia,| 2024.
 
300:
38 л. :| с таблици, диаграми ;| 29 см.
 
506:
Дигиталният обект е предназначен само за лично ползване
 
533:
Електронно копие| София| Университетска библиотека "Св. Климент Охридски"| 2024
 
650:
Спектрален анализ| методи
 
700:
Karadzova, Irina Bogdanova| научен ръководител| Dakova, Ivanka Grigorova| научен ръководител