Methods for the determination of uranium in water and food : abstract of dissertation for awarding of the degree of Doctor of Philosophy in the professional field 4.2 Chemical Sciences (Analytical Chemistry)
Georgiev, Valentin Georgiev; Karadzova, Irina Bogdanova научен ръководител; Dakova, Ivanka Grigorova научен ръководител
2024 [issued] 2024.
Електронно копие София Университетска библиотека "Св. Климент Охридски" 2024
Спектрален анализ методи
*** *** ***
001225777
BG-SoUL
eng
Georgiev, Valentin Georgiev
Methods for the determination of uranium in water and food :| abstract of dissertation for awarding of the degree of Doctor of Philosophy in the professional field 4.2 Chemical Sciences (Analytical Chemistry)
Характеристика на файл (1 PDF файл : 1.124 MB)
Sofia,| 2024.
38 л. :| с таблици, диаграми ;| 29 см.
Дигиталният обект е предназначен само за лично ползване
Електронно копие| София| Университетска библиотека "Св. Климент Охридски"| 2024
Спектрален анализ| методи
Karadzova, Irina Bogdanova| научен ръководител| Dakova, Ivanka Grigorova| научен ръководител