Методи за определяне на уран във води и храни : автореферат за присъждане на образователна и научна степен доктор по професионално направление 4.2 Химически науки (Аналитична химия)
Георгиев, Валентин Георгиев; Караджова, Ирина Богданова научен ръководител; Дакова, Иванка Григорова научен ръководител
2024 [issued] 2024.
Електронно копие София Университетска библиотека "Св. Климент Охридски" 2024
Спектрален анализ методи
*** *** ***
001225776
BG-SoUL
bul
Георгиев, Валентин Георгиев
Методи за определяне на уран във води и храни :| автореферат за присъждане на образователна и научна степен доктор по професионално направление 4.2 Химически науки (Аналитична химия)
Характеристика на файл (1 PDF файл : 1.520 MB)
София,| 2024.
49 л. :| с таблици, диаграми ;| 29 см.
Дигиталният обект е предназначен само за лично ползване
Електронно копие| София| Университетска библиотека "Св. Климент Охридски"| 2024
Спектрален анализ| методи
Караджова, Ирина Богданова| научен ръководител| Дакова, Иванка Григорова| научен ръководител