

Title:
Методи за определяне на уран във води и храни : автореферат за присъждане на образователна и научна степен доктор по професионално направление 4.2 Химически науки (Аналитична химия)
Creator:
Георгиев, Валентин Георгиев; Караджова, Ирина Богданова научен ръководител; Дакова, Иванка Григорова научен ръководител
Date:
2024 [issued] 2024.
Description:
Електронно копие София Университетска библиотека "Св. Климент Охридски" 2024
Subject:
Спектрален анализ методи
*** *** ***
001:
001225776
040:
BG-SoUL
041:
bul
100:
Георгиев, Валентин Георгиев
245:
Методи за определяне на уран във води и храни :| автореферат за присъждане на образователна и научна степен доктор по професионално направление 4.2 Химически науки (Аналитична химия)
256:
Характеристика на файл (1 PDF файл : 1.520 MB)
260:
София,| 2024.
300:
49 л. :| с таблици, диаграми ;| 29 см.
506:
Дигиталният обект е предназначен само за лично ползване
533:
Електронно копие| София| Университетска библиотека "Св. Климент Охридски"| 2024
650:
Спектрален анализ| методи
700:
Караджова, Ирина Богданова| научен ръководител| Дакова, Иванка Григорова| научен ръководител