Current View
Citation link:
Title:
Functional and technological characteristics of newly isolated lactic acid bacteria strains from traditional foods : abstract of PhD thesis for awarding the educational and scientific degree "Doctor" in the professional field 5.11. Biotechnologies, Technology of biologically active substances
 
Creator:
Hoxha, Ramize; Nikolova, Dilyana научен ръководител
 
Date:
2024 [issued] 2024.
 
Description:
Корично описание; Електронно копие София Университетска библиотека "Св. Климент Охридски" 2024
 
Subject:
Биотехнология; Млечни продукти микробиология
 
*** *** ***
 
001:
001224882
 
040:
BG-SoUL
 
041:
eng
 
100:
Hoxha, Ramize
 
245:
Functional and technological characteristics of newly isolated lactic acid bacteria strains from traditional foods :| abstract of PhD thesis for awarding the educational and scientific degree "Doctor" in the professional field 5.11. Biotechnologies, Technology of biologically active substances
 
256:
Характеристика на файл (1 PDF файл : 4.200 MB)
 
260:
Sofia,| 2024.
 
300:
54 с. :| с таблици, фигури ;| 21 см.
 
500:
Корично описание
 
506:
Дигиталният обект е предназначен само за лично ползване
 
533:
Електронно копие| София| Университетска библиотека "Св. Климент Охридски"| 2024
 
650:
Биотехнология| Млечни продукти| микробиология
 
700:
Nikolova, Dilyana| научен ръководител