Functional and technological characteristics of newly isolated lactic acid bacteria strains from traditional foods : abstract of PhD thesis for awarding the educational and scientific degree "Doctor" in the professional field 5.11. Biotechnologies, Technology of biologically active substances
Hoxha, Ramize; Nikolova, Dilyana научен ръководител
2024 [issued] 2024.
Корично описание; Електронно копие София Университетска библиотека "Св. Климент Охридски" 2024
Биотехнология; Млечни продукти микробиология
*** *** ***
001224882
BG-SoUL
eng
Hoxha, Ramize
Functional and technological characteristics of newly isolated lactic acid bacteria strains from traditional foods :| abstract of PhD thesis for awarding the educational and scientific degree "Doctor" in the professional field 5.11. Biotechnologies, Technology of biologically active substances
Характеристика на файл (1 PDF файл : 4.200 MB)
Sofia,| 2024.
54 с. :| с таблици, фигури ;| 21 см.
Корично описание
Дигиталният обект е предназначен само за лично ползване
Електронно копие| София| Университетска библиотека "Св. Климент Охридски"| 2024
Биотехнология| Млечни продукти| микробиология
Nikolova, Dilyana| научен ръководител