Функционални и технологични характеристики на новоизолирани щамове млечнокисели бактерии от традиционни храни : автореферат на дисертационен труд за присъждане на образователна и научна степен "доктор", област на висше образование 5. Технически науки, професионално направление 5.11. Биотехнологии
Ходжа, Рамизе; Николова, Диляна научен ръководител
2024 [issued] 2024.
Корично описание; Електронно копие София Университетска библиотека "Св. Климент Охридски" 2024
Биотехнология; Млечни продукти микробиология
*** *** ***
001224879
BG-SoUL
bul
Ходжа, Рамизе
Функционални и технологични характеристики на новоизолирани щамове млечнокисели бактерии от традиционни храни :| автореферат на дисертационен труд за присъждане на образователна и научна степен "доктор", област на висше образование 5. Технически науки, професионално направление 5.11. Биотехнологии
Характеристика на файл (1 PDF файл : 4.258 MB)
София,| 2024.
58 с. :| с таблици, фигури ;| 21 см.
Корично описание
Дигиталният обект е предназначен само за лично ползване
Електронно копие| София| Университетска библиотека "Св. Климент Охридски"| 2024
Биотехнология| Млечни продукти| микробиология
Николова, Диляна| научен ръководител