Current View
Citation link:
Title:
Функционални и технологични характеристики на новоизолирани щамове млечнокисели бактерии от традиционни храни : автореферат на дисертационен труд за присъждане на образователна и научна степен "доктор", област на висше образование 5. Технически науки, професионално направление 5.11. Биотехнологии
 
Creator:
Ходжа, Рамизе; Николова, Диляна научен ръководител
 
Date:
2024 [issued] 2024.
 
Description:
Корично описание; Електронно копие София Университетска библиотека "Св. Климент Охридски" 2024
 
Subject:
Биотехнология; Млечни продукти микробиология
 
*** *** ***
 
001:
001224879
 
040:
BG-SoUL
 
041:
bul
 
100:
Ходжа, Рамизе
 
245:
Функционални и технологични характеристики на новоизолирани щамове млечнокисели бактерии от традиционни храни :| автореферат на дисертационен труд за присъждане на образователна и научна степен "доктор", област на висше образование 5. Технически науки, професионално направление 5.11. Биотехнологии
 
256:
Характеристика на файл (1 PDF файл : 4.258 MB)
 
260:
София,| 2024.
 
300:
58 с. :| с таблици, фигури ;| 21 см.
 
500:
Корично описание
 
506:
Дигиталният обект е предназначен само за лично ползване
 
533:
Електронно копие| София| Университетска библиотека "Св. Климент Охридски"| 2024
 
650:
Биотехнология| Млечни продукти| микробиология
 
700:
Николова, Диляна| научен ръководител