Влияние на тиамина, рибофлавина и аскорбиновата киселина върху количеството на нитратите и аскорбиновата киселина в листата на краставици (Cucumis sativus L.); Influence de la thiamine, la riboflavine et l'acide ascorbique sur la quantite des nitrates et l'acide ascorbique dans les concombres (Cucumis sativus L.)
Панайотов, Александър Атанасов; Николов, Борис Андонов; Nikolov, Boris Andonov; Panajotov, Aleksandar Atanasov
1967 [issued] Т. 60, 1967 [за 1965/66].
Годишник на Софийския университет. Биологически факултет. Книга 2 - Ботаника, микробиология, физиология и биохимия на растенията
Рез. на фр. ез. [abstract] Електронно копие София Университетска библиотека "Св. Климент Охридски" 2024
*** *** ***
001055808
BG-SoUL
bul
Панайотов, Александър Атанасов
Годишник на Софийския университет. Биологически факултет. Книга 2 - Ботаника, микробиология, физиология и биохимия на растенията
Влияние на тиамина, рибофлавина и аскорбиновата киселина върху количеството на нитратите и аскорбиновата киселина в листата на краставици (Cucumis sativus L.)
Influence de la thiamine, la riboflavine et l'acide ascorbique sur la quantite des nitrates et l'acide ascorbique dans les concombres (Cucumis sativus L.)
Характеристика на файл (1 PDF файл : 306.9 KB)
Т. 60, 1967 [за 1965/66].
с. 203-213 :| с табл., диагр.
Дигиталният обект е предназначен само за лично ползване
Рез. на фр. ез.
Електронно копие| София| Университетска библиотека "Св. Климент Охридски"| 2024
Николов, Борис Андонов| Nikolov, Boris Andonov| Panajotov, Aleksandar Atanasov