Изследване върху млечнокиселата микрофлора на сурово-сушени традиционнни български колбаси - тип "Луканка" : Автореферат / Сашо Спасе Стояновски ; Науч. ръководители Искра Иванова, Стефка Антонова.
Стояновски, Сашо Спасе; Иванова, Искра Витанова; Антонова, Стефка
2011 [issued] 2011.
Автореферат за присъждане на образователната и научна степен "доктор", Науч. спец. Микробиология - 01.06.12. Софийски университет "Св. Климент Охридски", Биологически фак., Кат. "Обща и промишлена микробиология" 2011; Електронно копие София Софийски университет "Св. Климент Охридски" 2012
Микробиология в хранителната промишленост дисертации.
*** *** ***
bul
bu
Стояновски, Сашо Спасе
Изследване върху млечнокиселата микрофлора на сурово-сушени традиционнни български колбаси - тип "Луканка" :| Автореферат /| Сашо Спасе Стояновски ; Науч. ръководители Искра Иванова, Стефка Антонова.
Текст и изображения в електронен вид (1 PDF файл : 2.1 MB)
София,| 2011.
39 с. :| с табл., диагр. ;| 30 см.
Автореферат| за присъждане на образователната и научна степен "доктор", Науч. спец. Микробиология - 01.06.12.| Софийски университет "Св. Климент Охридски", Биологически фак., Кат. "Обща и промишлена микробиология"| 2011
Дигиталният обект е предназначен само за лично ползване
Електронно копие| София| Софийски университет "Св. Климент Охридски"| 2012
Микробиология| в хранителната промишленост| дисертации.
Иванова, Искра Витанова| Антонова, Стефка