Current View
Citation link:
Title:
Изследване върху млечнокиселата микрофлора на сурово-сушени традиционнни български колбаси - тип "Луканка" : Автореферат / Сашо Спасе Стояновски ; Науч. ръководители Искра Иванова, Стефка Антонова.
 
Creator:
Стояновски, Сашо Спасе; Иванова, Искра Витанова; Антонова, Стефка
 
Date:
2011 [issued] 2011.
 
Description:
Автореферат за присъждане на образователната и научна степен "доктор", Науч. спец. Микробиология - 01.06.12. Софийски университет "Св. Климент Охридски", Биологически фак., Кат. "Обща и промишлена микробиология" 2011; Електронно копие София Софийски университет "Св. Климент Охридски" 2012
 
Subject:
Микробиология в хранителната промишленост дисертации.
 
*** *** ***
 
041:
bul
 
044:
bu
 
100:
Стояновски, Сашо Спасе
 
245:
Изследване върху млечнокиселата микрофлора на сурово-сушени традиционнни български колбаси - тип "Луканка" :| Автореферат /| Сашо Спасе Стояновски ; Науч. ръководители Искра Иванова, Стефка Антонова.
 
256:
Текст и изображения в електронен вид (1 PDF файл : 2.1 MB)
 
260:
София,| 2011.
 
300:
39 с. :| с табл., диагр. ;| 30 см.
 
502:
Автореферат| за присъждане на образователната и научна степен "доктор", Науч. спец. Микробиология - 01.06.12.| Софийски университет "Св. Климент Охридски", Биологически фак., Кат. "Обща и промишлена микробиология"| 2011
 
506:
Дигиталният обект е предназначен само за лично ползване
 
533:
Електронно копие| София| Софийски университет "Св. Климент Охридски"| 2012
 
650:
Микробиология| в хранителната промишленост| дисертации.
 
700:
Иванова, Искра Витанова| Антонова, Стефка