Антиоксидантна активност на пчелни продукти и влиянието им върху подвижността на Тy1 ретротранспозон в дрожди Saccharomyces cerevisiae : Автореферат / Мартин Димитров Димитров ; Науч. ръководител Маргарита Пешева.
Димитров, Мартин Димитров; Пешева, Маргарита Георгиева науч. ръководител
2013 [issued] 2013.
Автореферат на дисертационен труд за присъждане на образователна и науч. степен "доктор" СУ "Св. Климент Охридски", Биол. фак. 2013; Електронно копие София Софийски университет "Св. Климент Охридски" 2013
Дрожди.; Ензими.; Природни продукти от органичен произход.; Микроорганизми - генетика.
*** *** ***
bul
bu
Димитров, Мартин Димитров
Антиоксидантна активност на пчелни продукти и влиянието им върху подвижността на Тy1 ретротранспозон в дрожди Saccharomyces cerevisiae :| Автореферат /| Мартин Димитров Димитров ; Науч. ръководител Маргарита Пешева.
Текст и изображения в електронен вид (1 PDF файл : 612 KB)
София,| 2013.
45 с. :| с ил. ;| 21 см.
Автореферат на дисертационен труд| за присъждане на образователна и науч. степен "доктор"| СУ "Св. Климент Охридски", Биол. фак.| 2013
Дигиталният обект е предназначен само за лично ползване
Електронно копие| София| Софийски университет "Св. Климент Охридски"| 2013
Дрожди.| Ензими.| Природни продукти от органичен произход.| Микроорганизми - генетика.
Пешева, Маргарита Георгиева| науч. ръководител