Формиране на кулинарния вкус в Република Корея : Автореферат / Мирослава Петрова Забуртова ; Науч. ръководител Яна Красимирова Манчева.
Забуртова, Мирослава Петрова; Манчева, Яна Красимирова науч. ръководител
2018 [issued] 2018.
Кор. опис.; Автореферат на дисертация за присъждане на образователна и науч. степен "доктор", научно направление 2.1. Филология, Научна специалност "Литература на народите на Европа, Америка, Африка, Азия и Австралия" СУ " Св. Климент Охридски", Фак. по класически и нови филологии, Център за източни ез. и култури, Кат. Кореистика 2018; Електронно копие София Университетска библиотека "Св. Климент Охридски" 2018
Култура история. Корея; Корейци бит история; Готварство история. Корея
*** *** ***
001137279
BG-SoUL
bul
bu
Забуртова, Мирослава Петрова
Формиране на кулинарния вкус в Република Корея :| Автореферат /| Мирослава Петрова Забуртова ; Науч. ръководител Яна Красимирова Манчева.
Характеристика на файл (1 PDF файл : 831.5 KB)
София,| 2018.
[27] с. ;| 21 см.
Кор. опис.
Автореферат на дисертация| за присъждане на образователна и науч. степен "доктор", научно направление 2.1. Филология, Научна специалност "Литература на народите на Европа, Америка, Африка, Азия и Австралия"| СУ " Св. Климент Охридски", Фак. по класически и нови филологии, Център за източни ез. и култури, Кат. Кореистика| 2018
Дигиталният обект е предназначен само за лично ползване
Електронно копие| София| Университетска библиотека "Св. Климент Охридски"| 2018
Култура| история.| Корея| Корейци| бит| история| Готварство| история.| Корея
Манчева, Яна Красимирова| науч. ръководител