![](http://unilib-dspace.nasledstvo.bg/dspviewerb/imgn/logo_consort.png)
![](http://unilib-dspace.nasledstvo.bg/dspviewerb/imgn/logo_fab.png)
Title:
Функционални и технологични характеристики на новоизолирани щамове млечнокисели бактерии от традиционни храни : автореферат на дисертационен труд за присъждане на образователна и научна степен "доктор", област на висше образование 5. Технически науки, професионално направление 5.11. Биотехнологии
Creator:
Ходжа, Рамизе; Николова, Диляна научен ръководител
Date:
2024 [issued] 2024.
Description:
Корично описание; Електронно копие София Университетска библиотека "Св. Климент Охридски" 2024
Subject:
Биотехнология; Млечни продукти микробиология
*** *** ***
001:
001224879
040:
BG-SoUL
041:
bul
100:
Ходжа, Рамизе
245:
Функционални и технологични характеристики на новоизолирани щамове млечнокисели бактерии от традиционни храни :| автореферат на дисертационен труд за присъждане на образователна и научна степен "доктор", област на висше образование 5. Технически науки, професионално направление 5.11. Биотехнологии
256:
Характеристика на файл (1 PDF файл : 4.258 MB)
260:
София,| 2024.
300:
58 с. :| с таблици, фигури ;| 21 см.
500:
Корично описание
506:
Дигиталният обект е предназначен само за лично ползване
533:
Електронно копие| София| Университетска библиотека "Св. Климент Охридски"| 2024
650:
Биотехнология| Млечни продукти| микробиология
700:
Николова, Диляна| научен ръководител